?

Log in

No account? Create an account

I think the Universe Hates me...

« previous entry | next entry »
Sep. 10th, 2008 | 08:02 am
location: Home
mood: grumpygrumpy


Went to move my car so as to avoid a parking ticket and it won't start. Electrical stuff seems to be working just fine... lights, stereo, etc. turn on, starter clicks... but the engine won't turn.

Really, really did not need this right now. Very much hoping that whatever's wrong will be covered by my warranty.

Especially as I'm leaving around noon tomorrow for a week in Yellowstone. Not good timing to have my car hanging out at a mechanic's shop... Somehow I think it's frowned upon to say "oh, thanks for servicing my car, no I won't be picking it up until Tuesday..."

OTOH, I really would rather not leave the car just sitting dead on the street for a week.

Sigh.

ETA: Managed to jump start the car. Still skeptical, but it's possible, given my driving habits of late that the battery did just need charging. Turning the car off and on to move it every few days places a high load on the battery and not much time for the alternator to run and recharge it.

I knew we should have taken my car up to Oregon this weekend...

Link | Leave a comment |

Comments {8}

Liz

(no subject)

from: stellae
date: Sep. 10th, 2008 07:37 pm (UTC)
Link

Yeah. The battery is somewhere around 4 years old and probably due for a swap out. Though, since the car was serviced about 2 months ago, I'm surprised they didn't make that suggestion then.

Ah well. That's something to worry about in a few weeks. Too much else going on lately (and I don't drive enough) for it to hit a high point on the priority list.

Reply | Parent | Thread